SUPER STOER EN NU IN DE SALE!

SUPER STOER EN NU IN DE SALE!

Door Rosanne:

Sale shoppen, ik hou er zo van!

Elk jaar (of half jaar) zeg ik tegen mezelf dat de boys nu wel genoeg in hun kast hebben. Eens in de zoveel tijd hou ik een grote opruiming van de kinderkleding en verkoop ik weer veel. Te kleine dingen, of dingen die ze te weinig dragen. Maar dan, aan het einde van het seizoen begint het toch weer te kriebelen. Al die mooie merkjes…

20% – Jaaa de kast is vol genoeg.
30% – Hmm… ze groeien natuurlijk wel hard.
40% – Ik heb natuurlijk net ook weer veel verkocht…
STAPELKORTING – Oké, ze hebben echt nog wat nodig!

Het huidige sale seizoen loopt alweer ten einde. Een aantal pakketjes hebben de weg naar mijn deur alweer gevonden. Kijken jullie mee naar de sale – pareltjes die ik toch echt niet kon laten liggen? En welke items hebben jullie zelf weten te scoren?

Ik scoorde een Mini Rodini broekje & Bobo Choses shirt, echt een geluk dat ze er nog in de goede maten waren! Het vest is Mingo oude collectie.

  1. Legging Mini Rodini
  2. T-shirt Bobo Choses

Bij de Prenatal & Zara scoorde ik deze toffe setjes, i love them! De Mingo sale is ook altijd een goede als je er op tijd bij bent. Deze broekjes kon ik niet laten liggen. De shirts van ebzo & giletjes van luckyno7 blijven ook favoriet!

Vorige outfit blog van Rosanne gemist? Klik hier

Vol Kindermodeblog ook op Instagram

Tags: , , ,

Plaats een reactie