DE STOERE OUTFITS VAN JÓAH EN EZRI

DE STOERE OUTFITS VAN JÓAH EN EZRI S

Blog: Rosanne

Als er één ding is wat ik (in zekere zin) heb geleerd sinds ik moeder ben, is dat wel geduld. Geduld is een schone zaak zeggen ze wel eens. Zeker waar. Echter, ik las laatst een leuke bijvoeging van dat spreekwoord : “Geduld is een schone zaak maar je moet er wel tijd voor hebben!” Zoals mijn moeder me vaak noemt , ben ik een echte ‘jopie ongeduld’ . Wachten is echt één van mijn zwakke punten.

Even snel de schoenen aan als we snel naar de peuterspeelzaal moeten. Geduld. Jóah & Ezri willen dat natuurlijk zélf doen! Onder het motto van ‘zelfstandigheid leren’ lach ik dus vriendelijk en moedig ze aan. In de auto stappen om weg te gaan. Geduld. We hebben van die leuke kevertjes in de voortuin en die moeten natuurlijk elke keer uitvoerig bekeken worden. (Liefst een half uur lang.)

En zal ik je eens wat vertellen? Het gaat me onverwacht heel goed af als het om mijn kinderen gaat. De outfit op de foto’s is dan ook, met een beetje hulp van mama, helemaal zelf aangetrokken. Knoopjes van je jeans dicht doen ís natuurlijk ook lastig. Duurde een half uur maar dan heb je ook wat. Partij trots ook hoor deze mama.

De comfy jeans zijn van het merk boof. Ze hebben een super pasvorm en er zit heel veel stretch in! I love it !

Jóah: T-shirt – ZARA | Broek – Boof
Ezri: Top –  Mainio | Broek – Boof

Jóah: T-shirt – ZARA | Broek – Boof
Ezri: Top –  Mainio | Broek – Boof

Vorige blog van Rosanne gemist? Lees ‘m hier

 

Plaats een reactie