ADORABLEKIDZZ KINDERKLEDING | SALE SHOPPING


De SALE is in de meeste kinderkleding winkels en webshops losgebarsten! Het perfecte moment om dat pareltje wat nog op je wishlist staat te scoren met een fijne korting. Het geluksgevoel dat je kunt hebben wanneer dat lukt maakt het sale shoppen nóg leuker. Herkenbaar? 😉

Ook bij de fijne kinderkleding webshop Adorablekidzz is de SALE in volle gang. Hippe kinderkleding merken als Soft Gallery, Small Rags, Picnik Barcelona, Nununu, My Little Cozmo, nOeser en méér maken dat je helemaal hebberig wordt en het liefst alles in je virtuele winkelmandje gooit. Wij hebben alvast 10 sale toppers voor meiden uit de webshop van Adorablekidzz bij elkaar geshopt, maar let op! Er is meer én ook voor de jongens shop je de leukste broeken, T-shirts, sweaters en ga zo maar door met een fijne korting.

Welke nummertjes uit deze shopping zijn jouw favoriet? Leuk als je het ons laat weten in een reactie onder deze blog of op Facebook! Maar nu eerst….. shoppen! 😉

adorable

  1. Gilet Small Rags
  2. Rok Soft Gallery
  3. Vest Soft Gallery
  4. T-shirt Picnik Barcelona
  5. Rok Nununu
  6. Sokken Nununu
  7. Elastiek strik Soft Gallery
  8. Broek Nununu
  9. Rok Moi kidz
  10. Jurk Soft Gallery

Welke items shop jij nu in de SALE bij Adorablekidzz?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie