DE SALE SCORES VAN MARTHA!

DE SALE SCORES VAN MARTHA!

Door Martha:

Hoi allemaal!
Heerlijk he, de maand juli. Zon, zomer en natuurlijk ook de sale! Ik kijk erg uit naar de nieuwe collecties, maar ik vind het ook heerlijk om wat dingen in de sale te kopen. Ik heb dit toffe setje van Little 10 Days voor Sira geshopt, en wij zijn er helemaal blij mee! Sira is echt een rokken en jurkjes meisje. Ik vind zelf een spijkerbroek, of van die toffe flared pants helemaal geweldig. En in Sira’s kast ligt ook een hele leuke culotte van de Zara. En die ligt daar dus echt nieuw te zijn. Want dat is hélemaal niks voor Sira.

Sira’s lievelings moment van de dag is echt haar kleding uitzoeken. Dan gaat ze naar boven en komt ze met de leukste creaties naar beneden. Vooral voor een thuis-dag vind ik dat helemaal prima. Maar zo blijven de broeken wel altijd liggen, want dat zorgt (bijna) altijd voor een scheef gezicht. En ook zij moet zich lekker voelen in de kleding die ze draagt! Dus daarom koop ik nu echt wat meer kleding die bij haar past, en waar ze blij van wordt. Deze set is echt een schot in de roos. De rok is precies wat voor Sira. Wijd, lang en roze. En het rood vind ik haar ook heel goed staan in haar gezicht. Het is zo’n vrolijke kleur, en ook helemaal hip.

Ik heb er ook een body van de Zara bij gekocht, zodat ze op een warme dag de rok ook aan kan, maar dan met een zomerse top. Superleuk vinden wij! Dus vandaag gingen wij heerlijk even struinen door het bos, en omdat het vandaag niet zo heel warm was, was zo’n sweater erg lekker! Little 10 Days is zo’n kinderkleding merk waar ik het liefst alles van koop in de sale, want het is echt hele goede kwaliteit kleding. Maar ik probeer altijd wel een beetje op te letten met die heerlijk afgeprijsde kleding, want voor ik het weet koop ik anders te veel. Ik probeer wel bewust te kopen, en het leuke aan deze kleding is dat het nog een tijd doorgedragen kan worden als het wat kouder wordt (nog niet aan denken). En de trui kan Elim ook aan. En die staat hem dus ook superleuk!

Groetjes!
@marthadejong27

  1. Sweater Little 10 Days
  2. Rok Little 10 Days

  1. Sweater Little 10 Days
  2. Rok Little 10 Days

Wat vind jij van de outfit van Sira? Is jouw dochter ook een echt rokken meisje?

Bekijk hier ook de vorige blog van Martha

Tags: , ,

Plaats een reactie