LITTLE PIECES SALE SHOPPEN


Gister ben ik met een vriendin gaan shoppen en omdat het overal nogal SALE is, moest ik denken aan de opmerkingen die ik wel eens hoor van vriendinnen. Dat ze het vreselijk vinden om in de opruiming te winkelen. Vanwege de troep en het gegraai tussen de rekken. Opzich hou ik altijd wel van winkelen, weer of geen weer, en wel of geen sale. Maar ergens moet ik ze wel een klein beetje gelijk geven. Dat ongeremde zootje en het ontbreken van het overzicht, tsja…. lang leve online shoppen! Rust en overzicht 😉

Ook Little Pieces shop je nu de sale. Little Pieces is toch wel een grote favoriet van me geworden! Leuk dat Little Pieces er nu ook een broertje bij heeft…. LP boys. Ik ga daar zeker veel over bloggen! Nanna draagt een jurkje van Little Pieces met een vestje van Zara. Hoedje is van Retour. Have a fashionable day enneh…. ben jij een sale shopper of juist niet?

Klik hier om Little Pieces te shoppen

Kindermodeblog.nl kinderen mode kleding meisjes jurk Pieces-2

Kindermodeblog.nl kinderen mode kleding meisjes jurk Pieces-4

Kindermodeblog.nl kinderen mode kleding meisjes jurk Pieces-5

Kindermodeblog.nl kinderen mode kleding meisjes jurk Pieces-6

Kindermodeblog.nl kinderen mode kleding meisjes jurk Pieces-11
Klik hier om Little Pieces te shoppen

 

Bekijk hier de verkooplijst voor een winkel bij jou in de buurt

Wat dragen jullie kids met dit weer?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie