DÉ OUTFIT DIE JE WILT HEBBEN!

Heb je een lekker weekend tot nu toe? Wij willen de leuke outfit van Elle met je delen! En van deze outfit worden wij echt onwijs blij…Als je zometeen de foto’s ziet dan snap je wel waarom. Panterbroekje he?! Juist. En je combineert ‘m gewoon zoals jij het wil! Met een effen basic of je gaat voor print op print. Alles kan, alles mag. En deze broek draag je straks ook nog door in de herfst en winter…. als je girl er dan nog niet uitgegroeid is. Ohnooo, daar moet je gewoon nog even niet aan denken. Deze broek mag nog jaren meegroeien 🙂

Haar super coole shirtje met Leopard erop- we blijven nog even in thema – is van het  Franse kinderkleding merk Zadig & Voltaire. Dit prachtige merk heeft ook een damescollectie, aanradertje! De ‘rock feeling’ T-shirts zijn het dit seizoen helemaal. Ze geven iedere outfit een stoere touch, maar combineer ‘m met wat liefs en de outfit is weer mooi in balans. Anyway, terug naar de outfit van Elle. De broek – die je nu in de sale kunt shoppen – in combinatie met het T-shirt én het spijkerjasje zorgen voor zo’n heerlijke nonchalante look. Het spijkerjack laat je tijdens tropische dagen lekker aan de kapstok, maar is op dagen zoals dit weekend, écht een musthave. Brrr….

Wat vind jij van deze outfit? Zou jij deze broek ook niet gewoon stiekem zelf wel willen?! En het shirtje? Have a nice weekend!

  1. T-Shirt  Zadig & Voltaire
  2. Spijkerjas  Scotch R’belle
  3. Broek – Scotch R’belle

1. T-Shirt – Zadig & Voltaire
2. Spijkerjas – Scotch R’belle
3. Broek – Scotch R’belle

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie met deze panterbroek zien? Klik hier 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie