DE STOERE & COMFY OUTFIT VAN JORIS!


DE STOERE & COMFY OUTFIT VAN JORIS!

Door Ella:

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde is Joris echt een buitenkind! Wij wonen in een kindvriendelijke nieuwbouw wijk waar een heleboel kleine speeltuintjes zitten. Regelmatig gaan we dan ook een blokje om maar even snel een rondje zit er nooit in. Eerst moet er een keuze gemaakt worden tussen zijn step of zijn wishbonebike of toch maar gewoon lopen. Daarna moeten we nog onderhandelen hoeveel auto’s hij mee mag voor onderweg want zonder auto gaat hij niet op pad.

Vervolgens moeten we natuurlijk wel bij ieder speeltuintje dat we tegen komen wel even stoppen. Zijn favoriete bezigheid is de glijbaan en daar kun je natuurlijk nooit 1 keer vanaf! In de speeltuin moet je natuurlijk wel makkelijk zittende broekjes aan hebben, het broekje van deze outfit vind ik ideaal, heerlijk stofje, en makkelijk te combineren, hij is van het kinderkleding merk Munsterkid.

Het T-shirt heeft echt een hele toffee print met een van mijn lievelingskleuren okergeel, deze is van het kinderkleding merk WAWA. De schoentjes zijn ook heerlijk met warm weer, helemaal van stof en natuurlijk weer in het okergeel, van het merk Igor.

Heerlijke outfit toch?

Je shopt het t-shirt hier je shopt de short hier

Shop het t-shirt hier Shop de short hier

Plaats een reactie