DIT ZIJN 3 MUSTHAVES IN 1 OUTFIT!

DIT ZIJN 3 MUSTHAVES IN 1 OUTFIT!

Waar te beginnen. Dé broek, dé body of dé te gekke fluffy slippers? Een outfit met stuk voor stuk items om heel hebberig en vrolijk van te worden. Want dat de lente en zomer kleur met zich mee brengen, dat is een ding wat zeker is!

Oké, laten we beginnen met de slippers. Want hoe gaaf zijn deze? Jana draagt de roze super zachte flipflops van de het Spaanse kinderschoenen merk Maison Mangostan. En ja, daar zijn wij zeker fan van. En dit zijn niet de enige ‘schoenen om te zoenen’ die er in de collectie zitten 😉 De panter print broek – toppertje! – geeft de outfit een stoere twist en is een lekkere tegenhanger bij het roze en de andere lichte kleuren binnen de outfit. Jana haar top, is een body van de Zara. Een favoriet die bij velen van jullie al in de kledingkast is terug te vinden. En bij elkaar een stoere en toch ook echte girly outfit voor deze ‘zomerse’ dagen!

Benieuwd wat jullie van deze combi vinden! Laat je het even weten in een comment onder deze blog?

Body – Zara | Broek – Scotch R’belle | Slippers – Maison Mangostan

Body – Zara | Broek – Scotch R’belle | Slippers – Maison Mangostan

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie