SCOTCH & SODA | OUTFIT JUUL


Door Frederique:

De inspiratie voor de nieuwe collectie van het Amsterdamse merk Scotch & Soda is duidelijk gehaald uit verschillende landen over de hele wereld. Van Marokkaanse prints en kaftans, speelse smaragd blauwe stoffen tot de jungle in Afrika. Er is zoveel te zien, mooie kleuren, aparte prints en kekke details.

Normaliter sla ik kleding met prints vaak over maar onlangs was ik in een kledingwinkel (waar mijn moeder vroeger kleding voor mij kocht) en liep ik recht af op deze gave legging van Scotch & soda. Mooie blauwtinten, super zacht van stof met een elastische band en opvallende franjes. Deze moet ik hebben dacht ik, waarop niet snel daarna de paniek toesloeg: waar combineer ik dit in godsnaam mee? De dame in de winkel vertelde me dat met dit merk alles mogelijk is en ze ook geen collectie ontwerpen gebaseerd op standaard setjes. Uitdaging genoeg dus voor mij! Omdat ik de broek al druk genoeg vind, heb ik gekozen om het bovenstuk rustig te houden. Juul draagt een lang off-white shirt van Little10days met een basic donkerblauw vestje van Zara en gouden glitterschoenen van Superga. (Juul is dol op glitters en draagt het liefst een volledige glitteroutfit). Geen zonnestraal zal onopgemerkt blijven met dit broekje!

Je kunt Scotch & Soda shoppen via deze link
Juul5

Juul3

Juul2

Juul

Juul1

Klik hier om Scotch & Soda te shoppen

Wat vind jij van de legging van Juul?

Tags: , , ,

Plaats een reactie