ZADIG & VOLTAIRE | OUTFIT JUUL


Ik ben natuurlijk mega gek op kinderkleding. Dat weten jullie. Maar als er een combinatie tot stand komt waarvan ik kriebels in mijn buik krijg, dan komt er een soort gevoel van verliefdheid in me los. Dan word ik zo blij! Deze outfit van Juul vind ik echt helemaal te gek. De superleuke legging van Sproet & Sprout – ik kan echt niet wachten tot hun nieuwe collectie verkrijgbaar is – met daarop een superzachte trui van Zadig & Voltaire erop. Dit Franse modemerk heeft een kinderkleding collectie om te rocken! De statement teksten en de sterke prints, in combinatie met het monochrome kleurgebruik zorgen voor een collectie die helemaal up to date is. De kinderkleding van Zadig & Voltaire is behoorlijk aan de prijs. Dit heeft wel als voordeel dat niet iedereen hierin loopt. En omdat het nu SALE is, is dit het perfecte moment om een cool en uniek Zadig & Voltaire item aan je kinderkast toe te voegen. Juul gaat lekker spelen in haar toffe outfit! Have fun!!

Klik hier om deze trui direct te shoppen

_63A9313

_63A9294

_63A9280

_63A9415

_63A9274_63A9396

_63A9419
Klik hier om Zadig & Voltaire te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Juul? Laat het hieronder weten in een reactie. Dankjewel!

X♡ – Free

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie