DE NIEUWE TREND SNEAKERS VAN SKY + REMINDER!

DE NIEUWE TREND SNEAKERS VAN SKY + REMINDER!

Er is weer een nieuwe fashiontrend in schoenenland, de dad sneakers. Grove gympen met grove zolen, zoals je vader ze misschien vroeger wel droeg. Even wennen, maar wat maken ze outfits supercool!  Niets is meer tuttig of te netjes als je er dad sneakers bij draagt. De mijne zijn van Nike, de Air Max 95. Met coole strepen. Ooh ik ben er zoooo blij mee! En ze zitten fantastisch. Zet ze op je fashion wishlist!

Ik draag mijn sneakers hier met een shortje van vorig jaar en een tof shirtje uit de nieuwe collectie van LMTD. Hebben jullie al meegedaan aan de LMTD-actie voor een fotoshoot in Denemarken en een jaar lang gratis LMTD-kleding? Dat kan nog tot 30 juni. Check hier mijn vorige blog om te zien hoe je mee kunt doen!

T-shirt LMTD | Sweater LMTD | Sneakers Nike

T-shirt LMTD | Sweater LMTD | Sneakers Nike

Ga jij ook meedoen? Laat het ons weten!

1 Reactie

  • door Catrien
    Posted 23 juni 2018 17:07 0Likes

    Supergaaf!! Zijn er zulke coole sneakers ook voor oma’s?? ???

Plaats een reactie