KINDERMODE TREND :  DENIM

Het kon natuurlijk niet heel lang uitblijven, maar daar is hij weer: Spijkergoed verovert anno 2015 de catwalks met een luxe tintje. Niet alleen in de volwassenmode, maar ook in de kindermode! Zo kennen we de ‘ietwat’ foute spijkerhype nog wel van vroeger, zo is er nu een wat geraffineerdere draai aan gegeven en is het helemaal hot!
Of je nu voor licht of heel donker denim gaat, voor een jasje bezaaid met denim bloemen, jurkjes met voorzichtige details het kan en mag allemaal weer! Joepie!
Er wordt zelfs gezegd dat denim weer toegevoegd mag worden aan de ‘couture’ lijst waar zelfs de bekendste modehuizen meedoen met de ‘jeanshype.

Voor je kroost shop je de leukste denim outfits rechtstreeks geïnspireerd van de catwalk. Heb je zelf nog oude gescheurde spijkerbroeken liggen? Treur niet, en gooi ze niet weg. Ook zomer 2015 kun je er nog met goed fatsoen mee voor de dag komen.

Collages
om het jullie wat gemakkelijker te maken zochten wij de leukste denim outfits voor je uit, die je direct kunt shoppen via onderstaande links.

Denim11. short- Jubel
2.  jack BOY- Retour
3.  sneakers- Vans
4. Blousje met kralen kraag- Les Temps Des Cerises
5. Jurkje- Retour
6. Tuinbroek- Finger in the nose

Welk nummertje spreekt jou het meeste aan?

Tags: ,