KINDERMODE TREND: SNEAKERS


Dat kinderen energiek zijn, graag rondrennen en buitenspelen dat wisten we natuurlijk allang. Je gunt je kids natuurlijk alle vrijheid en luxe van de wereld, maar je meisje in haar zondagsjurk met mooie laarsjes,klimmend in een boom of je zoontje die gaat voetballen met papa in zijn nette schoenen kan ronduit op je zenuwen gaan werken. Coco Chanel zei ooit:’Luxury must be comfortable, otherwise it’s not luxury’. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

In 2015 zijn de sneakers weer helemaal hip voor zowel jongens als meisjes.Halleluja!  Niet alleen onder een spijkerbroek maar ook onder rokjes en jurkjes kunnen de sneakers gedragen geworden. Kunnen je kids op een comfortabele manier in bomen klimmen en met papa voetballen;)

Desktop2
Ook van die leuke comfi sneakers scoren? Wij zochten de leukste voor je uit die je meteen kan shoppen op de links hieronder.

kleding sneakers

1. Jongens schoenen- Molo
2. unisex Stan Smith- Adidas
3. Old skool meisje- Vans
4. Sneaker unisex – Adidas
5. Sneaker meisje- Nike
6. Sneaker Air force unisex- Nike

Voor welk nummertje ga jij?

Tags: , ,