NIEUW: Tumble ‘n Dry baby


Leuk nieuws van het kindermode front! Eén van Kindermodeblog’s favoriete kinderkledingmerken Tumble ’N Dry verrast mama’s met een hippe babycollectie. Deze nieuwe eigenwijze, stoere en betaalbare collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar! De allerkleinsten kunnen zich vanaf nu ook lekker bewegen in de stoere babykleding van Tumble. De kleinste lijn heet Lo.Babies en is er in de maten 62 tot 92. De Lo.Babies collectie is kleurrijk en stoer met veel details en heeft stoere jeans in verschillende trendy wassingen en kleuren.

Shop Tumble ‘n Dry in de leukste kinderwinkels of binnenkort ook via de webshop van Tumble ‘N Dry.

Nog even ter info: de bestaande collecties heeft Tumble ‘N Dry na de ‘geboorte’ van Lo.Babies een andere naam gegeven: Mid..girls en Mid..boys (92-140) en Hi…girls en Hi…boys (116 -176)

Binnenkort meer Tumble ‘N Dry BABY op Kindermodeblog! 

Baby Tumble 'n Dry

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie