REIN & MAAS IN EYE-CATCHER SWEATERS!

REIN & MAAS IN EYE-CATCHER SWEATERS!

Door Heddy:

Oogappeltjes. Wie heeft ze niet? Van die super lieve kinderen, die altijd luisteren, nooit stout zijn, braaf alles opruimen en elke avond hun bord tot de laatste kruimel opeten. Niet? O, wat gek? Nee, een oogappeltje is een kind wat zichzelf kan zijn en mag laten zien wie hij of zij is. Rein en Maas zijn zo puur als het maar zijn kan en nemen geen blad voor de mond. Soms tot schaamte aan toe, maar iedere avond zie ik weer die blije snoetjes in bed liggen. Twinkelende pretogen die zeggen dat hun dag geslaagd was. Dan vergeet ik ook weer dat ze 7462836 x poepie hebben geroepen in de supermarkt, stiekem aan het plassen zijn in de tuin of alle speelgoedbakken omgooien.

Deze truien zijn toch wel op het lijf geschreven (van ieder kind denk ik wel) en perfect voor als de zomerse avonden wat koeler zijn. Ik heb ze bewust iets ruimer genomen, zodat ze ook in het najaar/winter nog kunnen shinen in deze frisse truien van Milk&Biscuits. Deze kleur groen is overigens helemaal nieuw in de kast van de jongens en is ook nog eens gedoopt tot meest zachte sweater ever. I love it! Je kan er werkelijk alle kanten mee op, stoer, sportief of iets gekleder met een wit blousje.

Zou jij dit aandoen bij jouw oogappeltje?

Je shopt de sweater hier (in de sale!) bij Milk & Biscuits

Klik hier direct naar de webshop van Milk&Biscuits te gaan

Meer outfits van Rein & Maas? Klik hier!

Tags: , , ,

Plaats een reactie