DE NIEUWE BUDGET LENTE OUTFIT VAN SCOTTIE


DE NIEUWE LENTE OUTFIT VAN SCOTTIE

Door Rosan:

Het blijft langer licht, het wordt mooier weer, het wordt LENTE! En dat betekent lekker naar buiten! De kids vinden het heerlijk en wij hebben dat natuurlijk ook liever dan die kleine stuiterballen de hele dag in huis.

Er is alleen 1 klein nadeel, dan heb ik het met name over ons fashion liefhebbers die zo nu en dan toch een iets te duur maar oh zo mooi item aanschaffen voor onze kids. Want je wil natuurlijk niet dat je kind in die dure trui in een boom blijft hangen.

Nu was ik vorige week bij TK Maxx, een leuke winkel waar ze toffe merkkleding hebben voor hele kleine prijsjes!! (tot wel 60% goedkoper) Wanneer je binnen komt zie je rekken vol kleding hangen per maat gesorteerd. Dus niet zoals ‘normaal’ een collectie die bij elkaar hangt. Het leuke van dit concept is dat ze heel veel keus hebben maar van de meeste items maar een enkel item. Dus je scoort gegarandeerd een uniek item voor je kleine! Ik vond hier voor Scottie een (oversized) denim jurk van I Dig Denim een stoere legging van Benetton en te coole roze Converse schoentjes! Een outfit die je normaal zou shoppen voor een totaal prijs van zo’n €130,- en die ik nu dus voor €45,- heb geshopt. Een vogeltje heeft me ingefluisterd dat er vanaf 22 maart een nieuwe lading kinderkleding binnenkomt, dus ik denk dat wij heel snel weer een bezoekje gaan brengen aan TK Maxx! En Scottie kan in haar nieuwe outfit lekker buitenspelen, dus laat de lente nu maar écht beginnen.

Ken jij TK Maxx al? En heb jij hier ook al eens geshopt voor je zoon of dochter? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten.

Klik hier om naar we website van TK Maxx te gaan voor meer informatie en verkooppunten

Ken jij TK Maxx al? En heb jij ook al fijne budget toppers geshopt?
Tags: , ,

Plaats een reactie