SAAR IN GAVE TOP VAN OUTSIDE THE LINES

SAAR IN GAVE TOP VAN OUTSIDE THE LINES

Door: Sandra

Kennen jullie dat, dat je een dag gaat shoppen met een vriendin en dan beiden als voornemen hebt om dit keer niet voor de kids te gaan shoppen? Winkel in winkel uit en dan alleen voor jezelf, fail, big fail!! Dat voornemen mislukt mij dus altijd!!

Ik kwam weer thuis na een dagje shoppen met 1 kleding item voor mijzelf en een tas vol spullen, waaronder ook kledingstukken voor de kids. Tja..#momlife Ik kon het niet laten om dit leuke shirt te laten hangen. Ik zag, ik werd verliefd en ik ging voor de bijl! Echt een shirt voor Saar. En streepjes, ik hou van streepjes! Altijd goed, mooi en overal mee te combineren. De prachtige franje met bolletjes maakt het shirt net even iets anders.

Een heerlijk luchtig shirt. Ik combineerde het shirt met een kort wit broekje en haar Saltwater Sandals. Heel simpel maar erg leuk! Wat vinden jullie van haar outfit?

Je shopt het t-shirt hier in de webshop van Outside the lines

Shop hier het t-shirt direct

Vorige blog van Sandra gemist? Lees ‘m hier

Tags:

Plaats een reactie