TOP OF THE SHOPS


Nieuw: top of the shops! Je vindt hier de leukste en hipste items uit de shops van Kindermodeblog!

We hebben vandaag twee super hippe outfits voor je kids geselecteerd. Het setje voor de meiden komt van het merk: Kids on the Moon. Super schattig maar ook super stoer! Je kunt het dragen met stoere laarsjes of sneakers. Het setje komt van Minimiks.nl waar nog veel meer super leuke kinderkleding te vinden is. Er is bij Minimiks.nl ook nog veel  in de sale dus neem snel een kijkje!

Ook hebben we een leuke set voor de jongens gespot van Tumble ‘n Dry. De combinatie van het camouflage shirt met het spijkerjasje is super stoer! Draag het met een paar sneakers en het is helemaal af. Ook hier zijn nog volop leuke artikelen in de sale, maar uiteraard ook weer veel nieuwe collectie om van te watertanden….

Ga snel naar Minimiks & Tumble ‘n dry!

Minimiks

tumble 'n dry

Volgende week meer: Top of the shops!

 

Verder shoppen? Neem een kijkje in ons webshops overzicht

Tags: ,

Plaats een reactie