SAAR IN DÉ MUSTHAVE SHORT VOOR DEZE ZOMER


SAAR IN DÉ MUSTHAVE SHORT VOOR DEZE ZOMER

Door: Sandra

Wat hebben we toch een geluk met dit mooie weer. Op en top genieten als je het mij vraagt. Ons vind je dan ook zoveel mogelijk buiten. En als ik de weerberichten moet geloven krijgen we ook nog eens een heerlijk warm weekend, yes! En dan moet de zomer nog officieel beginnen. Mij hoor je niet klagen hoor!!

Ik bedacht mij dat ik nog wel een extra korte broek voor Saar kan gebruiken. Korte broeken en rokjes zijn dan ook geen overbodige luxe momenteel. Tijdens het online shoppen stuitte ik op deze geweldige korte panterprint broek van Soft Gallery bij Kixx Online. Ook zo’n kinderkleding merk waar ik erg blij van word. Ik ben echt fan van panterprint en heb er ieder seizoen wel weer wat van in de kasten hangen. De korte broek is heerlijk zacht en valt soepel om de benen. Een broekje waar ze dus heerlijk in kan bewegen. Saar wilde de korte broek dan ook direct aan. Ik combineerde het broekje met het zebra shirt met ruches van Milk Copenhagen. En nou denk je misschien; moet daar geen basic shirt op? Ik vind print op print heel goed kunnen. Wat vinden jullie?

Leuk nieuws!

Shop nu een groot deel van de zomercollectie met flinke korting bij Kixx Online*! Yes, óók deze gave short van Soft Gallery. Dus kun jij ook nog wel wat zomerse items gebruiken voor de hittegolf dit weekend of de zomervakantie? Wacht dan zeker niet te lang en shop jouw favorieten nu met korting!

Klik hier om direct naar de Sale bij Kixx Online te gaan  & shop hier direct de short

Klik hier om direct naar de Sale bij Kixx Online te gaan  & shop hier direct de short

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie