DIT IS DE NIEUWE HIPPE OUTFIT VAN ISE!


DIT IS DE NIEUWE HIPPE OUTFIT VAN ISE!

Door Joyce:

In mijn ‘voorstel blog’ vertelde ik al waar mijn hobby vandaan is gekomen. Het laatste half jaar liep dit een heel klein beetje uit de hand (knap dat ik dit toe geef he?;)) en kocht ik toch steeds meer kinderkleding merken. Al die tijd wist ik dat wel, maar ik vond het zo leuk om er mee bezig te zijn dat ik er stug mee doorging. Inmiddels ben ik weer (meestal ;)) back to basic en koop ik weer wat bij me past en, nog belangrijker, bij Ise.

Het is nu alleen nog een kwestie van volhouden en niet over stag gaan als de nieuwe collecties weer uitkomen (wordt vervolgd rond juli). Ik blijf bepaalde merkjes erg mooi vinden dus helemaal zullen ze niet verdwijnen, noem het maar minderen. Om dan maar meteen te laten zien dat je er ook heel leuk uit kunt zien met de wat betaalbaardere kleding laat ik jullie een setje zien waar ik helemaal weg van ben.

Heb jij je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Klik hier en mis niks!

Ise is smal gebouwd en het is soms een aardige uitdaging om broekjes te vinden die mooi aansluiten. Soms koop ik toch gewoon wat we samen leuk vinden en is een broekje misschien net iets te breed, maar wel heel erg leuk. Zo ook dit roze broekje van de Zara, de kleur is zo mooi en ik houd ervan als er een printje in een kledingstuk zit. Er zit een heel schattig strikje aan de band bovenin wat hem echt dubbel zo lief maakt!

Ook zie je veel badstof in de zomercollecties en dat is zó zacht. Deze top is van de Sweet Petit collectie van Prenatal. Hij is van de jongens collectie, maar kan ook prima voor meisjes vind ik. Het detail op de borst maakt hem net even wat specialer en leuk te combineren door de kleuren.

Ik combineer het nu met haar witte All stars, maar als het warmer is kan er ook een leuk sandaaltje onder! Vind jij het leuk om allerlei kinderkleding merken te combineren of kies je toch snel voor een setje uit dezelfde winkel?

Liefs Joyce

Broek – Zara | Top – Sweet Petit Prenatal

Broek – Zara | Top – Sweet Petit Prenatal

Benieuwd naar de vorige blog van Joyce? Bekijk ‘m hier

 

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Suzanne
    Posted 12 juni 2018 08:26 0Likes

    Super leuke outfit! En erg leuk geschreven! Ik haal er alvast inspiratie uit voor de komst van onze kleine:) ga zo door!!

Plaats een reactie