NIEUWE BLOGGER JOYCE: EVEN VOORSTELLEN!

NIEUWE BLOGGER JOYCE: EVEN VOORSTELLEN

Hi lieve volgers van Kindermodeblog!

Ik ben Joyce, een positieve creatieveling die enorm kan genieten van de kleine dingen. Ongeveer vier jaar terug ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, Dennis, samen hebben wij een dochter, Ise, van bijna 3 jaar. In het dagelijks leven werk ik drie dagen in de week als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Daarnaast houd ik mij graag bezig met pilates, koken & bakken, creatieve uitspattingen en natuurlijk mijn dochter.

Afgelopen jaar is er veel gebeurd wat betreft mijn gezondheid. Ik zat geregeld thuis en zocht afleiding. Nou, die heb ik gevonden! Wat haalde ik een energie uit shoppen voor Ise, setjes maken èn ik ontdekte Instagram. Ik werd dolgelukkig van bezig zijn met wat er wèl is en dat is ons lieve meisje. Ik genoot van uren op mijn telefoon zoeken naar inspiratie en heb wel drie keer alle afleveringen van ‘In de kast van‘  gekeken. Ik had eindelijk een hobby gevonden waar ik zo blij van werd dat ik me soms wel eens afvroeg of dat wel helemaal normaal was.

Ik ben een groot voorstander van mix en match. Het mixen van allerlei merkjes, maar vooral de wat exclusievere merken combineren met bijvoorbeeld de Zara, vind ik het allerleukste om te doen. Zo ziet ze er net even anders uit en blijft het ook betaalbaar. Nu heb ik het geluk dat ik echt een meisje-meisje heb die inmiddels net zo blij wordt van pakketjes als haar mama. Ze staat geregeld te draaien voor de spiegel en zegt dan: ‘ooh mooi’. Ook kan ik kledingstukken opeens zat zijn en verkoop ik ze weer. Vervolgens kunnen we dan weer iets anders leuks halen. Zo is het toch echt een hobby geloof ik.

Ik ben enorm fan van One Day Parade en van de moeder die daar achter zit. Ze deelt haar struggles op Instagram met de kleding die ze ontwerpt, reageert altijd op privé berichten en is enorm dankbaar voor al haar volgers en klanten. Je ziet haar liefde voor de kleding die ze maakt en ze stopt haar hele ziel hier in. Ik vind het super leuk om haar te volgen en natuurlijk haar creatieve ontwerpen te kopen. Haar leggings zijn perfect voor smalle kindjes en laat ik er daar nou net één van hebben. Hij sluit mooi aan en de kleuren zijn prachtig en mixen makkelijk met tops en schoenen.

Ise draagt hier de toffe legging van One Day Parade gecombineerd met een top van Next Direct. Die mouwtjes zijn toch te leuk? Helemaal de trend van nu met alle kleuren van de regenboog! Een paar stoere witte gympen eronder en je hebt een leuke set! Ken jij One Day Parade al?

Liefs Joyce
Instagram: mama.van.ise

Je shopt de legging hier bij One Day Parade 

Klik hier om de legging direct te shoppen 

Meer outfit inspiratie? Klik hier

Tags: ,

1 Reactie

  • door Fenny Hulstein
    Posted 5 juni 2018 09:40 0Likes

    Wat heb je dit ontzettend leuk geschreven! Daar heb je dan ook talent voor. Ik ben zo trots op je!
    Ook fijn dat Ise het ‘kleding-gebeuren’ leuk vindt. Maar dat wordt met de paplepel ingegoten haha. Love you xxx

Plaats een reactie