DE NIEUWE HIPPE OUTFIT VAN JULIE!


Door Renske:

Vandaag is voor mij de eerste dag op een nieuwe werkplek. Ik heb geen nieuwe baan maar ons bedrijfsonderdeel is overgenomen door de gemeente Den Haag. Ik ben dus sinds vandaag officieel ambtenaar, aan mijn functie en team zelf verandert niks dus op zich geen problemen verder. Toch is er 1 klein dingetje…. Nou ja klein, voor anderen misschien klein, voor mij eigenlijk wel groot. Ik moest namelijk mijn geliefde werkplek in het centrum verlaten. Los van dat het een heel mooi kantoor was waar ik zat ga ik dus vooral de reuring van het centrum en de winkels missen. Ja inderdaad, stiekem gewoon het laatste.  Ik vond het zo fijn elke pauze even naar buiten te gaan, wat boodschappen te doen en heerlijk langs de winkels struinen.

En ik werkte dus maar zo’n 50 meter van de Zara, die ga ik denk ik nog het meeste missen. De Zara en ik zijn dus gedwongen uit elkaar, zo voelt het in ieder geval. Voordat onze scheiding definitief plaatsvond, vond ik dat ik op mijn laatste werkdag uitgebreid afscheid moest nemen. En waar kan dat beter dan op de kinderafdeling! De laatste sale resten hangen er nog en de nieuwe collectie wordt steeds groter. Het afscheid was geslaagd en voor alle drie de kids heb ik een mix van sale en nieuwe items geshopt. Ik heb beloofd om vaak online op bezoek te komen en als het lukt ook in real life dus waarschijnlijk gaat het wel goedkomen tussen ons.

Voor Julie shopte ik oa deze gehele nieuwe outfit.  Een zwarte damaged boyfriend jeans  met wat kleine scheuren en vlekken. Naast veel skinny broeken vind ik dit altijd een superleuk model voor erbij. Lekker baggy aan de bovenkant en smal aan de overkant. Erbij vond ik dit wijde t-shirt met een tijger in lovertjes erop geborduurd. Ik zag pas later dat er op de achterkant een hele tekst staat, eigenlijk ben ik niet zo van de teksten maar door deze toffe voorkant heb ik dat voor lief genomen.

En tussen de sale hing nog steeds dit panter bomberjack, ik had ‘m heel de winter al tig keer in m’n handen gehad maar ik vond het geen jack voor binnen en te koud voor buiten. Maar nu de lente al in aantocht is (ik denk graag positief) en er 70% korting op zat kon ik ‘m niet meer laten liggen. En superblij mee want ik vind ‘m echt heel tof staan als jas. We combineren de outfit met oude witte sneakers die binnenkort ook vervangen worden maar daar gaan we binnemort achteraan! Wat vinden jullie van Julie haar nieuwe outfit?

Klik hier om de bomber te shoppenhier om het T-shirt te shoppen – en hier om de jeans te shoppen

IMG_5536 IMG_5535 IMG_5537 IMG_5539 IMG_5541 IMG_5538

Klik hier om direct bij de Zara te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Julie?

Tags: , ,

Plaats een reactie