DEZE T-SHIRTS ZIJN JÓAH EN EZRI OP HET LIJF GESCHREVEN!


DEZE T-SHIRTS ZIJN JÓAH EN EZRI OP HET LIJF GESCHREVEN!

Door Rosanne: 

Twee jongens die dertien maanden verschillen. Een hele uitdaging.Twee ondernemende boefjes die er een levensdoel van hebben gemaakt om mama’s grenzen tot het uiterste te testen. Het liefst natuurlijk ook nog samen. Samen is veel leuker, alleen is maar alleen toch?

Een uitje naar de bouwmarkt is bijvoorbeeld altijd erg gezellig. Ga ik alleen met één van de twee mannetjes? Niks aan het handje. Zoon in kwestie kan dan luisteren als de beste, helpt mama zelfs nog mee alles te zoeken. Afgelopen week had ik het briljante idee om zonder duo-wagen, met beide jongens, naar die zelfde bouwmarkt te gaan. Want hee, als het met één kind top gaat, waarom dan niet met twee?

Ik zag twee jongetjes in fel zalmroze shirtjes achter elkaar aan door alle gangpaden racen. Ze vonden het gewéldig dat de akoestiek in dat hoge gebouw hun gillen zo hard deed klinken. Verfkwasten moesten allemaal uit het schap “Kijk mama! Dit is voor je make-up!” Hun moeder zei “Nu komen! Moet ik tot 3 tellen?” Arme schat. Luisteren hadden ze blijkbaar geen zin in. Al die mensen waarbij het rustig in stilte winkelen wreed werd verstoord, keken met omhoog getrokken wenkbrauwen achterom. Oh wacht…… die mama was ik. Aangenaam.

Die felle zalmroze shirts waren behoorlijk toepasselijk trouwens. Twinning is winning, en de ‘CHAOS’ shirts zijn op hun lijf geschreven! Ik zou het niet anders willen, wat zou het leven saai zijn zonder deze twee chaotische wervelwinden!

Je shopt de t-shirts hier bij Ebzo

Shop de T-shirt hier bij Ebzo

Vorige blog van Rosanne en haar boys gemist? Lees ‘m hier

Tags: ,

Plaats een reactie