DIT IS ONZE NIEUWE BLOGGER ROSANNE!

NIEUWE BLOGGER ROSANNE: EVEN VOORSTELLEN

Door Rosanne:

Aanhaken bij het team gastbloggers, en óf me dat leuk lijkt! Wie ben ik? Mijn naam is Rosanne en ben 23 jaar. Mama van twee ondeugende, superschattige (welke moeder vindt dat nou niet van z’n eigen kind) en vooral ondernemende jongens. Na de geboorte van mijn oudste zoon Jóah Raphaël (3) begon mijn liefde voor kinderkleding. Ik merkte dat het geheugen van mijn mobiel behoorlijk op de proef werd gesteld door alle gezellige foto’s die daarvan gemaakt moesten worden. Wat moest ik nou met al die foto´s? Fotoboeken maken is echt mijn ding niet. Al staat dat nog wel hoog op mijn to do list. Arme kinderen haha.

Een instagram account was een logische stap. Zo ontstond @_the.little.foxes_ .Een creatieve uitlaatklep gevuld met mijn nieuwe verslaving: kinderkleding. En zoals dat wel vaker gaat met hobby’s, is ook deze hobby lichtelijk uit de hand gelopen. Toen ik zwanger werd van mijn jongste zoontje Ezri Knox (2) was het hek van de dam, een paar dagen zonder instagram? Dat is tegenwoordig een uitzondering.

Maar genoeg over mij, want laten we eerlijk zijn, ik ben zo’n mama die liever achter de camera staat dan ervoor. Daar aan toe te voegen : Mijn kinderen gaan liever alleen of samen op de foto dan met mama. Hee, dat is natuurlijk écht niet cool. Het zit er al vroeg in. Mama’s die nooit normale foto’s mét kids kunnen maken, mag ik even handen zien ? Ik kijk er onwijs naar uit om zo nu en dan voor jullie een blog te mogen schrijven. Kijk vooral nog even naar de foto’s om mijn twee boefjes te zien. Spannend hoor zo’n eerste voorstel blogje. Als je tot het einde bent gekomen, bedankt! Tot schrijfs!

Jóah: T-shirt – Popupshop | Broek – tothemoonandbackkids
Ezri: tothemoonandbackkids

 

 

Plaats een reactie