JOAH IN POLARN O. PYRET


Kijk, dit vinden wij nou te gek! Kindermode is leuk, grappig en vrolijk en dat straalt dit shirt écht uit….! Alles dat kindjes graag doen, staat op dit shirt! Joah vindt zijn nieuwe shirt dan ook helemaal te gek! Het shirtje met vrolijke print is van Polarn O. Pyret en hij draagt ‘m op een stoere jeans met lichte wassing van Tumble ‘n Dry. Oh en trouwens, dit shirt is ook nog eens heel vriendelijk voor je portemonnee ;). Joah is helemaal klaar voor een vrolijke dag, jullie ook? Have a funny day!

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-54

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-62

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-53

Klik hier om verder te kijken in de webshop van Polarn O.Pyret

 

 

Wat vinden jullie van dit vrolijke shirt?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , ,