NIEUWE GASTBLOGGER ELLA STELT ZICH VOOR


NIEUWE GASTBLOGGER ELLA STELT ZICH VOOR

Nou, mijn eerste blog voor Kindermodeblog dus ik doe eerst even een voorstel rondje!

Mijn naam is Ella, woon in een dorp vlakbij de mooie stad Groningen, ik woon daar samen met Thomas en sinds  23-02-15 hebben wij een zoon genaamd Joris. Joris is dus net 3 en een gezellige, ondernemende en ondeugende peuter die ons de oren van het hoofd kletst! Hij is dol op auto’s, treinen en alles wat nog meer wielen heeft en is echt dol op buien spelen. Een heel gezellig mannetje dus!

Met de geboorte van Joris kwam natuurlijk ook mijn kindermode verslaving met als resultaat dat zijn kledingkast inmiddels beter gevuld is dan mijn eigen! We vinden het heerlijk om met Joris er op uit te trekken en een van onze favoriete uitjes is naar het strand, of staand zoals Joris het noemt. Emmertje, schepje en een hele hoop auto’s mee, want zonder auto’s gaat Joris niet op pad. En natuurlijk als toetje op het strand een heerlijk ijsje eten want dat hoort er wel echt bij!

We vallen op dit moment wel met onze neus in de boter wat het weer betreft dus we gaan regelmatig na het avondeten nog even de laatste energie eruit rennen en spelen aan het water! Wat fijn ook dat alle leuke zomerkleertjes weer aan kunnen, zoals deze korte broek met geweldige print van Hugo loves Tiki. Ik hou van het combineren van printjes dus er boven een gestreept shirt van een van mijn favoriete merkjes Mini Rodini, deze is van hun nieuwste collectie! Sandalen er bij aan en hij is helemaal klaar voor een mooie zomerdag!

Behalve van het combineren van printjes hou ik ook erg van kleur in kinderkleding zoals te zien is bij deze outfit!

Je kunt de short hier shoppen &  het t-shirt via deze link

Je kunt de short hier shoppen &  het t-shirt via deze link

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie