NIEUWE GASTBLOGGER MET BABYBOY


Hoi, ik ben Frederique (27 jaar) en ben de mama van twee ontzettende leuke kids! Een meisje Juul (1,5 jaar) en een zoontje Tibeau (4 maanden). Jullie hebben Juul vast en zeker al enkele keren voorbij zien bij komen bij de ‘Hippe kids’ maar vanaf nu ga ik bloggen over de outfits van Tibeau.

Tijdens mijn zwangerschap (beide overigens) wilden we het geslacht van de baby niet weten. We vonden het een veel te leuke verrassing om tot het laatst te wachten. Lastig met shoppen hoor ik jullie denken, dat is het ook maar ik vind new born baby’s het mooist in neutrale kleuren zoals wit, ecru en beige-tinten. Van de babytijd van Juul hadden we nog veel kleertjes bewaard dus deze kon de ‘nieuwe‘ baby ook dragen.

Op 26 augustus werd de verassing onthuld: het is een jongetje! Blij en vooral heel verrast dat het een jongetje was, dook ik z’n kledingkast in om de mooiste boxpakjes tevoorschijn te halen. Vaak is het bij new born baby’s niet altijd even goed zichtbaar of het een jongetje of een meisje is, maar Tibeau is echt een jongetje! De eerste paar weken droeg hij voornamelijk pakjes uit één stuk, maar daar was hij al snel uitgegroeid. Terug de kast in om te kijken wat er nog meer allemaal lag. Al snel kwam ik tot de conclusie dat er toch echt wel verschil zit in meisjes en jongens kleding. Niet alleen de typische kleuren als roze/blauw en de figuren als hartjes/auto’s maar ook de pasvorm is anders. Babymeisjes dragen vaak leggings en strakke broekjes waar babyjongens meer joggingbroek-modellen dragen. Ook de shirts en truien hebben een iets andere pasvorm. Arme Tibeau, het was qua uiterlijk een echt mannetje maar qua kleding kon je nog twijfelen. Snel de stad om echte mannenkleding te shoppen dus!

Ben je benieuwd naar de outfits van nu? Blijf me dan volgen en ik houd je op de hoogte van alle hippe kleding, schoenen en accessoires voor jongensbaby’s.

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne en fashionable 2e kerstdag!

Tibeau Z8

Tibeau Z81

IMG_0438

Zin om te shoppen? Bekijk ons overzicht met leukste shops!

Tags: ,