Nieuwe gastblogger


Nieuwe gastblogger Daniëlle stelt zich aan je voor! 

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Danielle, 29 jaar en woon samen met mijn vriend Frederik en mijn dochter Sara Lou (bijna 1,5 jaar). Ik werk al zes jaar met veel plezier bij het internationale PR-bureau LEWIS PR als manager. Ik ben gek op  zonvakanties, PR, hockey, Pinterest, wintersport, social media en ben verslaafd aan (online)shoppen. Ook voor mijn kind!

Sara Lou draagt maat 86 en heeft steile (donder)blonde haartjes. Het is een stoer meisje en ze heeft nu al een schoenentik, mede door mijn schuld. Ik ben helemaal weg van de merken Zara, IKKS, Imps & Elfs, Mini Rodini, Converse en de rompertjes van Claesens. Omdat haar lange haarlokken nog even op zich laten wachten, moet ik wel een beetje uitkijken dat haar stijltje niet te jongensachtig wordt, dus ik combineer graag de kleuren oud roze met grijs, donkerblauw, spijker en een mini-haarspeldje. Verder ben ik gek op sjaaltjes en mutsen. Dat komt goed uit voor deze tijd van het jaar. Nu de bladeren van de bomen vallen en de regen plassen niet meer te ontwijken zijn, staan de Bergstein-laarjes al weer op mijn verlanglijstje. En op het kinderdagverblijf staan haar slofjes van Collégien (na de super blogtip van Kindermodeblog) iedere week op haar te wachten. In de zomer ben ik gek op smetteloos wit.

De winterjassen zijn ook al binnen en haar nieuwe warme Uggs heb ik voor een prikkie over kunnen kopen van een vriendin. Verder is ze ook al voorzien van een paar coole knitted vestjes van Zara en HEMA. Altijd een uitdaging om leuke vintage kleertjes te combineren met duurdere merkjes en goedkopere items.  Het moet natuurlijk wel een sport blijven en dat lukt al redelijk goed met de inspiratie die ik terug vind in alle andere blogs en de nieuwe webshops die dagelijks worden gepromoot. Hopelijk kan ik andere ook inspireren met mijn stoere combi’s. Check ook mijn Pinterest-account voor nieuwe ideeën.

Speak to you all soon!

Danielle <3

Sara Lou & Danielle

Sara Lou loves Rayban zara kinderkleding

Sara Lou loves Apple

 

Volgende week Daniëlle’s eerste blog online!

Plaats een reactie