DE NIEUWE SNEAKERS VAN PHILEINE!

DE NIEUWE SNEAKERS VAN PHILEINE!

Door Renske:

Ik ben voor Phileine nog steeds op zoek naar nieuwe sandalen voor deze zomer. Ze heeft genoeg slippers waar ze goed op kan lopen maar toch vind ik een sandaaltje met een goed voetbed wel belangrijk. Ze lopen er vaak toch lange stukken op en dat is nou eenmaal beter voor de voetjes. Maar waar ik ook zoek, ik kan ze gewoon niet vinden, althans geen paar dat  ik ècht leuk vind. Dat ligt dus niet aan het aanbod want dat is groot genoeg, maar ik ben gewoon geen sandalen fan. Vind ze heel snel tuttig en lomp en dan moet je er toch best wel wat geld voor neerleggen.

Ik heb avonden achter elkaar gezocht op allerlei schoenen websites en toen liep ik dus tegen een perfect schoentje aan. Ja een schoentje en dus geen sandaal. In dit geval een sneakertje die ze totaal niet nodig heeft want ze heeft al meerdere paren staan. Maar ja wel een perfect sneakertje en we weten allemaal dat kinderen over een aantal maanden toch weer uit die sneakers die ze al hebben gegroeid zijn dus ik ben uiteindelijk overstag gegaan en heb deze Nike Air Max aangeschaft. Maar…….wel heel verstandig in een maat groter dan ze nu heeft. Dus volledig voor mezelf te verantwoorden want tegen die tijd moet ik toch echt weer nieuwe kopen 🙂 Nog te groot of niet, omdat ik niet weet of deze Nike’s dan ook nog verkrijgbaar zijn wil ik ze graag nu alvast met jullie delen. Ze zijn dus wit, met grijs en lichtroze met een goeden metallic swoosh, beste combi ever!

Phileine draagt ze hier onder mijn alltime favorite jumpsuit van Petit by Sofie Schnoor. Ik had dit jumpsuitje ooit toen ze 1 werd als verjaardagspakje gekocht en was er zo’n fan van dat ik toen meteen nog in een grotere maat had gekocht die ze vorige zomer aan kon. En het voordeel van meisje dat niet zo hard groeit is dat ze het gewoon deze zomer nog steeds aankan!  Hopelijk past dit jumpsuitje nog steeds tegen de tijd dat de sneakers goed passen want ik ben echt in love met de gehele outfit en Phileine zelf gelukkig ook.

Mocht jij nou de perfecte tip voor leuke sandaaltjes voor me hebben let me know! Dit té leuke sneakertje shop je in ieder geval hier. Ze zijn er trouwens ook voor de oudere meisjes en ook voor onszelf mocht je net als ik van twinnen houden 🙂

Je shop de sneakers via deze link

Klik hier om de sneakers direct te shoppen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie