DE TWINNING OUTFITS VAN FEM & SAAR

DE TWINNING OUTFITS VAN FEM & SAAR

Door: Sandra

Aan de weerberichten te zien blijft het mooie weer voorlopig nog aanhouden, hoe fijn is dat! Daarom deel ik vandaag niet een maar twee zomerse outfits. Via kindermodeblog stuitte ik op een heel leuk voor mij nog nieuw kinderkleding merk. Het kinderkleding merk SVNTY Kids, een kledingmerk uit Antwerpen. Ontstaan vanuit een damescollectie en het verlangen om anders te zijn dan de rest. Of hoe ze zelf heel mooi omschrijven: ”We want to dance when everybody is sleeping, scream when all is quiet and love when everybody is whining.”

Nu wilde ik de meiden een keer samen op de foto hebben en dat was wel ff een dingetje kan ik je vertellen. Het was voornamelijk elkaar klieren, gekke gezichten trekken en de komiek uithangen, hilarisch!

Voor Saar koos ik de jumpsuit met velvet stof en een prachtig struisvogel borduursel erop. Voor Fem koos ik het blauwe sweatshirt met struisvogel borduursel. Beide items zijn echte eye-catchers als je het mij vraagt. De blauwe glanzende velvet stof is zo ontzettend mooi en zacht, leuk en makkelijk te combineren. De meiden wilden er ook steeds aan zitten. En wat schitteren deze items mooi in de zon. Bij Fem combineerde ik het sweatshirt met een kort spijkerbroekje van de Hema. Het sweatshirt is ook leuk te combineren met een witte of gestreepte short. Zo creëer je net weer een iets andere look.

De jumpsuit van Saar heeft een mooie wat wijdere hals en op de mouwtjes een mooi detail. Heerlijk luchtig met dit warme weer. De loose fit wordt aangesnoerd met een blauw koord in de taille. Wat vinden jullie van deze outfits?

Je shopt de jumpsuit hier de sweatshirt hier

Klik hier om direct naar de webshop van SVNTY Kids te gaan

Ken jij dit kinderkleding merk al? Klik hier

Plaats een reactie