WEBSHOP TIP: SVNTY KIDS


WEBSHOP TIP: SVNTY KIDS

Kan je je nog herinneren dat ik jullie begin dit jaar vertelde over het nieuwe kinderkleding merk SVNTY? Een super gaaf kinderkleding merk met als motto ” stop making sense”. Op de kindermode beurs in Florence mocht ik de aankomende wintercollectie al bewonderen – check de sneak peak hier – maar vandaag tip ik je heel graag de eerste kids zomercollectie van het merk! Geloof mij, deze is om hebberig van de worden.

SVNTY Kids dus, een kinderkleding merk uit Antwerpen. Ontstaan vanuit de dames collectie (zeker ook even bekijken!) en het verlangen om anders te zijn dan de rest. Of hoe ze zelf heel mooi omschrijven: ”We want to dance when everybody is sleeping, scream when all is quiet and love when everybody is whining.” En niet alleen vind je bij SVNTY té gave kleding items voor je zoon of dochter, ook de schoenen collectie moet je even zien. Als je op zoek bent naar nét even wat anders, dan ben je bij SVNTY aan het juiste adres. Voor de jongens zien we deze zomercollectie veel stoere sweaters en T-shirts met de herkenbare SVNTY prints. Opvallen mag zeker in de nieuwe zomercollectie! En voor de meiden is de struisvogel print dé eye-catcher in de collectie. Tevens ook de ”spirit animal” van het kindermode merk! We zien veel velvet stoffen met toffe borduursels, fijne jurkjes en stoere sweaters. Leuk ook dat je de items gemakkelijk kunt combineren én ook voor verschillende gelegenheden kunt mix & matchen.

Wat mij betreft een kinderkleding collectie om heel vrolijk van te worden. Ken jij SVNTY al? En welk item uit de collectie springt er voor jou helemaal tussen uit? Heel benieuwd naar jouw favoriet. Ik heb er stiekem meerderen 😉

Klik hier om naar de website van SVNTY te gaan

En hieronder alvast een sneak peak van de aankomende wintercollectie van SVNTY Kids!

Klik hier om direct naar de webshop van SVNTY te gaan

Ken jij dit kinderkleding merk al? En welk items uit de zomercollectie is jouw favoriet?

1 Reactie

  • door Karen
    Posted 29 mei 2018 09:10 0Likes

    hi Frederieke, wat leuk! Wij krijgen dit gave merk vanaf het winterseizoen bij Kixx Online!

Plaats een reactie