DIT IS ONZE NIEUWE TIENERBLOGGER NINA!


DIT IS ONZE NIEUWE TIENERBLOGGER NINA!

Hey allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Nina, 12 jaar oud en woon in de provincie Overijssel in een plaatsje dichtbij Zwolle. Van mode houd ik heel veel en kan daardoor uren op het internet naar kleding kijken. Dat is dan ook een grote hobby van mij! Maar ik heb nog meer hobby’s, zoals: shoppen, foto’s maken, sporten, afspreken met vriendinnen of gewoon lekker shoplogs kijken op youtube 🙂

Ik combineer graag printjes op printjes en ik vind het leuk wanneer ik er qua kleding anders uit zie dan een ander. Vaak probeer ik orgineel te zijn met de kleren die ik draag en de foto’s die ik maak. Het is lastig om mijn stijl te omschrijven omdat ik veel stijlen wel leuk vind. Kledingwinkels die ik echt te gek vind zijn: Zara, Mango, Scotch R’belle en Milk Copenhagen.

Mijn instagram account is @nina.naberman hierop post ik leuke foto’s van mijzelf.

Hieronder staan nog een paar foto’s zodat je een idee krijgt van mij! Tot snel!

Plaats een reactie