NIEUWE TIENER BLOGGER: FAMKE!

Door Famke:

Hi allemaal, ik ben Famke en ik schrijf vanaf vandaag elke week voor Kindermodeblog. Daar plaats ik dan ook een outfit bij. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Famke en ik ben 13 jaar. Ik woon in het dorpje Berkel Enschot in Noord-Brabant. Ik hou heel veel van mode, maar daarnaast hou ik ook heel veel van hockey, Netflix kijken, skiën, afspreken met vriendinnen en creatief bezig zijn.

Ik ben bijna 1 jaar geleden mijn Instagramaccount begonnen, @styleoffam. Hierop post ik een paar keer in de week een leuke foto. Dit is dan meestal een foto van mijn outfit, maar ik post ook foto’s van de natuur, of van dingen die ik leuk vind. Dit vind ik super leuk om te doen, en ik wil nog heel lang ermee door blijven gaan.

Hiervoor had ik al een jaar of 4 een Instagramaccount, maar daar post ik foto’s op, met mijn vrienden en familie, en daarop laat ik niet echt zien wat ik aan heb.

Outfit of the day

Ik heb een feestelijke outfit aan, voor de feestdagen! Het truitje heb ik gekregen voor mijn verjaardag, hij is van Urban Outfitters. De rok is via Kixx Online van Scotch r’belle. Ik heb geprobeerd om de rok iets stoerder te maken door mijn Dr.Martens eronder en het sportieve truitje. Ik hou van dit contrast, stoer en een beetje meisjesachtig. Ik hou van deze outfit!

Salut Xx,Famke


shop de rok hier bij Kixx online

shop de rok hier bij Kixx online

Plaats een reactie