BIJ DEZE 5 MERKEN/SHOPS IS DE SALE BEGONNEN!


BIJ DEZE 5 MERKEN/SHOPS IS DE SALE BEGONNEN!

De zomer moet nog  (officieel) beginnen maar de mid-season sale is al in volle gang. En dat betekent dan je die toffe zomerse items van verschillende kinderkleding merken en webshops met een fijne korting kunt shoppen. Hét perfecte moment om de zomergarderobe af te maken en de laatste items voor de zomervakantie te shoppen. Bij deze 5 kinderkleding merken en webshop kun je vast helemaal los 😉

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

1. Kixx Online
Bij Kixx Online shop je ontzettend veel verschillende kinderkleding merken. De keuze is dus reuze en daarom zeker de moeite waard om even te kijken. En je shopt nu dat een groot deel van de zomercollectie tot wel 30% in de sale.

2. Labels For Little Ones
Labels For Little Ones, een echte tip wanneer je zoekt naar een stijltje en kinderkleding merken die je niet in iedere shop tegenkomt. Louise Misha, Blu & Blue New York en Tocotó Vintage zijn enkele voorbeeld. En ook hier is de sale begonnen!! Hurry, hurry 😉

3. The Animal Observatory 
Het Spaanse kinderkleding merk The Animal Observatory is te gek! Creatief met een touch of vintage feeling. Items in zachte kleurtonen, toffe prints en helemaal volgens de laatste trends. En ook hier shop je de SS18 collectie met een leuke korting. Zeker een aanrader voor leuke zomer musthaves!

4. Lou & Blue 
Lou & Blue ken je vast wel. Een te gekke (web)shop waar je de leukste kinderkleding merken kunt shoppen. Repose Ams, Little Man Happy, Emile et Ida, noem het maar op. Go, go, go!

5. Milk & Biscuits 
Milk & Biscuits is een kinderkleding merk waarvan wij helemaal blij worden. Keer op keer een unieke en fashionable collectie, maar super draagbaar! Deze sweater hieronder is toch ook echt een toppertje? Deze en een selectie van de collectie shop je nu in de mid-season sale!

Bij welk merk / webshop ga jij direct een kijkje nemen? Happy sale shopping!

Lees ook: Dit zijn 5 gave kinderschoenen merken

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie