DIT ZIJN 5 GAVE KINDERSCHOENEN MERKEN

DIT ZIJN 5 GAVE KINDERSCHOENEN MERKEN

Schoenen zijn een van de leukste accessoires om jouw outfit af te maken! Wij zijn dol op schoenen en kunnen ons oog er niet van af houden. Schoenen zijn er in verschillende kleuren, maten, prints en vormen. Wij zien ze het liefst net wat anders en hoe opvallender hoe beter. Wij hebben 5 toffe schoenmerken op een rijtje gezet die wij helemaal te gek vinden! Ken jij deze kinderschoenen merkjes al? Welke kinderschoenen merkjes moeten wij echt leren kennen?

1. Maison Mangostan
Ja sorry, de kinderschoenen van het Spaanse Maison Mangostan heb je vast al eerder voorbij zien komen op Kindermodeblog. Maar dit zijn dan ook dé kinderschoenen om te zoenen als je het mij vraagt. En dus met stip op nummer 1 in dit rijtje. Kinderschoenen, sandalen en slippers met een super fashionable twist. Het ene paar is nog leuker dan het andere en kiezen is eigenlijk onmogelijk. Ze zijn iets prijziger, maar hé dan heb je wel wat!

2. Akid
Akid is ook zo’n gaaf kinderschoenen merk. Van toffe sneakers, tot gave instappers, boots en slippers. Dit kinderschoenen merk is ook zeker niet bang voor hier en daar wat gekkigheid en een knipoog. Met de kinderschoenen van Akid steelt je zoon of dochter zeker de show.

3. Shoesme
En dan een kinderschoenen merk van Nederlandse bodem. Shoesme is je vast niet onbekend en menig kind heeft zijn/haar eerste stapjes gezet op slofjes of schoenen van dit kinderschoenen merk. Kwaliteit en hoogwaardige materialen staan hier dan ook centraal. Een goed voetbed afgestemd op iedere leeftijdscategorie. En wij hebben al aan aantal hele hippe kinderschoenen gespot!

4. Puma X Tiny Cottons
Puma heeft samen met het populaire kinderkleding merk Tinycottons wederom een waanzinnige kinderschoenen lijn gelanceerd. De toffe prints van Tinycottons gecombineerd met de stoere sneakers van PUMA . Wij worden er helemaal vrolijk van.

5. Freedom Moses

En met deze zomerse temperaturen sluiten we dit rijtje af met de gave slippers van Freedom Moses. En je shopt ze niet alleen voor de kinderen, nee ook in volwassen maten! De slippers zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook nog waterdicht, afwasbaar, handig en super comfortabel. Inpakken en meenemen dus op zomervakantie!

Ken jij al een van deze merken? Welk kinderschoenmerk moeten wij echt leren kennen? Laat het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook 🙂

 

 

Plaats een reactie