SALE BIJ GSUS


Gsus, het kledingmerk dat je vast wel kent, heeft naast dames- en herenmode ook een te gekke kinderkleding collectie. De kindercollectie van Gsus is eigenwijs en houdt zich niet zo bezig met de laatste mode. De ontwerpers doen namelijk helemaal hun eigen ding, met een gave collectie als resultaat. Voor de jongens heeft Gsus onder andere coole shirts met grappige opdrukken, mooie broeken en coole jassen. in de meisjescollectie vind je veel stoere jurkjes, eigenwijze rokjes en leuke printed shirts. Wij worden keer op keer erg blij van het merk en helemaal nu er sale is. In de webshop van Gsus is namelijk de sale begonnen met 30% korting. Om hebberig van te worden….. In de sale vind je prachtige items zoals broeken met een stoere print, warme winterjassen en gave sweaters voor een leuk prijsje. Aangezien het (helaas) nog lang geen zomer is, komen de sale items dus mooi van pas. Voor jongens zouden wij bijvoorbeeld kiezen voor de opvallende sweater met gebergte opdruk kiezen en voor de meiden is het jacket met bloemenprint echt een musthave! Wij raden je zeker aan om even te gluren tussen al het moois, maar let op…… want voor je het weet zit je hele winkelmandje vol. Shop ze!

Klik hier om de sale items voor meisjes te zien en hier voor jongens!
jack gsus Jurk gsus

Schermafbeelding 2014-12-19 om 13.48.31
Schermafbeelding 2014-12-19 om 13.49.05 Schermafbeelding 2014-12-19 om 13.48.50 Schermafbeelding 2014-12-19 om 13.49.33

Via deze link shop je de sale items voor jongens en hier voor de meiden

 

 

Welk item vinden jullie het leukst?

Tags: , ,