WEBSHOP TIP | SNEAKERTJES.NL


Kennen jullie de webshop Sneakertjes al?! Nee? Knoop ‘m goed in je oren. Vanaf nu wordt dit je online bestemming wanneer je opzoek bent naar een paar leuke hippe sneakers voor je zoon of dochter, óf om iemand cadeau te doen!

Want als er iets cool én schattig tegelijk is, dan is het wel een paar super stoere sneakertjes aan kleine kindervoetjes. Sneakers zijn helemaal hot, zowel voor volwassenen als voor kids, en dat vinden wij helemaal te gek. Sneakers hebben eigenlijk alleen maar voordelen: ze lopen héérlijk, goede sneakers bieden goede ondersteuning voor de voetjes én het staat super stoer bij iedere outfit. Als we één nadeel zouden moeten noemen, dan zou dat zijn dat veters niet altijd even praktisch zijn bij de allerkleinsten, maar ook daar is aan gedacht, want de meeste sneakers zijn in de kleinste maten verkrijgbaar met klittenband in plaats van veters. Sneakers zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar, maar bij Sneakertjes.nl vind je een heleboel gave merken onder één dak. Je vindt er onder anderen Converse, New Balance, Levi’s, Puma en Vans (yes!! ook die té leuke Disney Vans) in het assortiment en oh boy, wat een keuze!

Naast sneakers zijn er natuurlijk ook super gave ‘gewone’ schoenen van onder andere Maruti, Timberland en Minnetonka. Sneakertjes.nl levert binnen 24 uur, dus jij en je stoere boy of girl hoeven maar één nachtje te wachten op de nieuwe aanwinst. Benieuwd naar al dat moois? Dat snappen wij best 😉 Via de link hieronder bekijk je het assortiment van Sneakertjes.nl.
We zijn heel benieuwd of jullie hier al wel eens geshopt hebben en welk paartje sneakers jullie favoriet is! Laat je even een reactie achter onder deze blog of op Facebook?

Oh en pssst: er zijn ook wat gave sneakers in de sale.. 😉

Via deze link ga je naar Sneakertjes.nl

conf15053_frt vanf15058_frt vanf15059_frt1 (1) vanf15060_frt_1 marf15003_frt

Klik hier om bij Sneakertjes.nl te shoppen

 

 

Welke sneakerstjes vind jij het leukst? 

Tags: , , ,