WEBSHOP TIP | TOFSHIRT


We zijn vandaag behoorlijk in de BUDGET mood en deze webshop tip mag daarom écht niet ontbreken. Let’s meet de webshop: Tofshirt! Een leuke nieuwe webshop met toffe shirtjes voor een geweldige prijs, opgezet door Annemarie Lam, moeder van Tijl en Len. In haar shop vind je een collectie met hele leuke shirtjes van maatje piepklein t/m maat 140. De collectie bestaat uit mooie, zachte, witte en grijze shirts die unisex vallen qua model en bedrukt zijn met hippe printjes. Denk aan cactussen, flamingo’s of opvallende dots. Het resultaat? Trendy shirtjes die je perfect kunt combineren bij elke outfit. En weet je wat nou zo tof is? De shirtjes zijn super betaalbaar!

Wij zijn erg enthousiast! Jullie ook? En voor welke print gaan jullie? Worden het de flamingo’s, cactussen of dots? Succes met kiezen….!

Klik hier om naar Tofshirt te gaan

T-shirt-met-grote-tipi T-shirt-met-gouden-dots (1) T-shirt-met-kleine-cactussen T-shirt-met-confetti-print T-shirt-met-kleine-flamingo's

Klik hier om te shoppen bij Tofshirt

Voor welk shirtje ga jij?

Tags: , ,