BEAU IN STOERE OUTFIT COMBI

BEAU IN STOERE OUTFIT COMBI

Door Nathalie:

Hoe slecht de meivakantie begon qua weer hoe fijn werd het na een paar dagen. Wij wonen dichtbij het strand en dat is met zomerweer wel heerlijk. Wanneer je met de auto gaat moet je vroeg zijn, anders moet je een eindje lopen voordat je bij het strand bent. Aangezien de boys in de vakantie laat op bed liggen worden ze (gelukkig) niet heel vroeg wakker. We zijn dan ook lekker op de fiets gegaan. Een fiets parkeer je net even wat makkelijker dan een auto. De oudste heeft voor het eerst zelf gefietst en dan ging de heenweg prima. Terug vond hij het wel ver (30 minuten), maar onze bikkel heeft het volgehouden. Ook als het geen zwembroeken weer is, is het heerlijk vertoeven op het strand. Lekker op het terras achter een scherm. De jongens vermaken zich met voetballen, krabben zoeken en de speeltuin. Van dit soort dagen kan ik echt genieten.

Zeker nu Beau ook wat ouder is en zich heerlijk kan vermaken en ik niet de hele tijd achter hem aan hoef te wandelen. Als het dan net geen korte broeken weer is, is dit broekje van Phil and Phae heerlijk om aan te trekken. Een fijn dun stofje en heerlijk zacht. Dit shirtje van Tumble ‘N Dry staat er geweldig op. Een mooie kleur blauw en in ton sur ton een printje met gave fietsen. Beide apart gekocht dus dan is het altijd even afwachten of het een goede match is, maar ik ben erg blij met het resultaat. Zijn jullie dit jaar al naar het strand geweest?

Je shopt het broekje hier & het T-shirt hier

Je shopt het broekje hier & het T-shirt hier

Meer jongens inspiratie? Klik hier

Plaats een reactie