MINI RODINI LANCEERT PRE AUTUMN SPACE COLLECTIE

MINI RODINI LANCEERT PRE AUTUMN SPACE COLLECTIE

Hoewel het nog zomer moet worden en we met z’n allen uitkijken naar de naderende zomervakantie is de eerste nieuwe kinderkleding collectie al gelanceerd!! Mini Rodini heeft namelijk de eerste drop van de Pre Autumn Collectie gelanceerd en dat vinden wij helemaal niet erg! Want hoewel de naam anders doet vermoeden kunnen de items al perfect gedragen en gecombineerd worden.

Dit jaar is het thema ”The Mini Rodini Space Odyssey”. We zien veel sterren, ufo’s, de maan en alles wat met de ruimte te maken heeft. Hoe tof!? Ook heeft Mini Rodini een exclusieve print speciaal voor aankomend seizoen. De ‘cat with psychic powers’ geeft goed advies . Love it!

Wij vinden deze collectie nu al helemaal te gek! Wat vinden jullie ervan?

Bekijk hier de Pre Autumn collectie van Mini Rodini

Shop hier direct de Pre Autumn Collectie van Mini Rodini

Zin gekregen om te shoppen? Klik hier

Tags: ,

Plaats een reactie