DÉ NIEUWE JURK VAN PHILEINE!

DÉ NIEUWE JURK VAN PHILEINE!

Door Renske:

Hoeveel geluk kan je hebben? Dat je een weekje weg gaat in Nederland de eerste week van mei en het eigenlijk gewoon als zomervakantie voelt. De vooruitzichten waren al top maar in de praktijk moet het altijd nog maar blijken. Daarom had ik toch voor de kids van alles wat ingepakt. Want stel nou dat het nog fris is in de ochtend/ avond….. etc. Uiteraard alleen de echte zomerkleding aan gehad dus er gaan weer volle koffers mee naar huis. Voor de frisse ochtenden (die er dus niet waren) had ik voor Phileine dit nieuwe zalmroze jurkje van Iglo + Indi ingepakt. Met lange mouwen die over haar knietjes valt, ideaal voor de lente dus!

Hertjes zijn nog steeds enorm in trek bij haar en in deze kleur zou ik al haar kleding mogen kopen. Ik hou zelf ook heel erg van dit model met elastieken band rond het middel en de stofjes waarmee dit kinderkleding merk werkt zijn echt van een hele fijne kwaliteit! We hebben ‘m nu alleen even voor deze foto’s aangehad maar gaan eenmaal terug zeker weten veel plezier van dit jurkje hebben.

Is dit lieve jurkje ook iets voor jouw meisje? Je shopt het jurkje van iglo+indi hier 

Plaats een reactie