PHILEINE IN NIEUWE JURK TINY COTTONS


Door Renske:

Yes de vakantietijd is nu echt aangebroken! Morgen hebben alle 3 de kids een kerstdiner op hun eigen school, en vanaf vrijdagmiddag heerlijk 2 weken vrij. Je merkt ook wel dat iedereen er aan toe is, hopen dat alle virussen waar wij de laatste tijd nogal mee te kampen hebben gehad nu echt verleden tijd zijn. Naast de vakantie van school en de komende feestdagen is er nog een lichtpuntje in deze tijd; de sale! In bijna alle (web)shops is de sale losgebarsten en ik weet niet of jullie dat ook hebben maar ik kan dat niet zomaar voorbij laten gaan 🙂 Helemaal niet omdat de echte winter nog moet komen dus wat extra winteritems scoren tegen een verlaagde prijs is nooit weg! En winter of niet, mijn meisjes dragen bij welk weer dan ook het liefst een rokje of een jurkje. Ik probeer nog wel eens aan te geven dat dat best fris kan zijn met alleen zo’n maillotje eronder maar dat argument wordt meteen van tafel geveegd. Phileine vraagt zelfs geregeld of ze al met blote benen naar buiten mag. Even geduld nog schat 😉

Een van mijn favoriete webshops van dit moment is Adorable Kidzz en laat daar nou de sale al in volle gang zijn! En om mijn meisjes een plezier te doen ging op zoek naar naar rokjes en jurkjes die in de winter goed te dragen zijn en iets meer warmte bieden. Mijn oog viel heel snel op deze donkerblauwe fleece dress van Tiny Cottons. De naam zegt het al, de jurk is van een heel mooi dik materiaal met een hele zachte binnenkant. En het is een iets langer model dus er wordt iets meer been bedekt, echt top voor de koude dagen. Dit jurkje zat Phileine meteen als gegoten en ze vindt het stofje ook echt heel lekker zitten. De maillot die ze eronder draagt is van Small Rags en ook in de sale bij Adorable Kidzz te vinden, ook net wat dikker en hij heeft een heel subtiel glittertje erin wat leuk afsteekt eronder.

Deze hele outfit kan met wat accessoires ook zo tijdens de feestdagen gedragen worden trouwens! Phileine wilde graag haar glitter haarbandje en tasje erbij showen!Heb jij je ook al laten gaan tijdens de sale?

Je shopt het jurkje hier & de maillot hier

Je shopt het jurkje hier & de maillot hier

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Phileine?

 

Plaats een reactie