3X UNISEX BABY KINDERMODE MERKEN


3X UNISEX BABY KINDERMODE MERKEN

De laatste tijd zie je het steeds vaker, unisex kinderkleding. Waar dit voorheen best ‘neutrale’ collecties waren is dat tegenwoordig wel anders. Naast mooie basic baby-merken zien we ook collecties met veel kleur en print. Wij hebben 3 mooi baby merken (met grotendeels een unisex collectie) voor je op een rij gezet. Welke kies jij voor je mini-me?

1. Zara
Ja, dat is waarschijnlijk geen onbekende. Maar toch zeker de moeite waard om mee te nemen in dit lijstje. Naast een mooie basic collectie met rustige kleurtonen, zien we ook echte trend items terug. Hoe leuk is dat. En fijn wanneer je bij de Zara shopt, het zijn allemaal budget prijsjes.

2. Organic Zoo
Organic Zoo is een baby kindermode merk dat zich echt richt op baby’s. Ook richt het merkje zich op unisex kleding en is de gehele collectie gemaakt van 100% organic cotton. Hoe kan het ook anders šŸ˜‰ De neutrale kleurtonen maken de collectie heel toegankelijk, en de leuke tekst prints zorgen voor een knipoog. Ā Wat ons betreft zeker een aanrader!!

3. NoƩ & Zoƫ
NoĆ© & ZoĆ« is een kindermode merk uit Berlijn. Een kinder- en babymerk met een uitgesproken collectie. Dus ben je op zoek naar echt even wat anders? Dan ben je bij NoĆ© & ZoĆ« aan het juiste adres. Van schattige rompers tot de leukste sweaters en broekjes voor je kleine spuit. En wederom een collectie die grotendeels unisex is. Neem snel zelf een kijkje šŸ™‚

Wat is jouw favoriete unisex kindermode merk?

Meer baby inspiratie? Klik hierĀ 

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Plaats een reactie