DE NIEUWE COLLECTIE VAN DIAPERS AND MILK


Parijs! De stad van de mode, de liefde én van het prachtige kindermode merk Diapers and Milk. Ken jij dit gave kindermode merk al? Met de Franse stijl als inspiratiebron kun je met deze items nooit de plank misslaan.

De kleding van Diapers and Milk is bedoeld voor de kleine meisjes van 2 tot 10 jaar. De laatste collectie, genaamd Je suis Parisienne, is er eentje die in iedere kast zou moeten hangen. De items zijn elegant, comfortabel en een tikkeltje romantisch en hebben stuk voor stuk een Franse touch. De zachte en frisse kleurtjes zijn perfect voor de zomer, net zoals de streepjes- en vogeltjes prints. Of ga voor het zwart-witte jurkje met de welbekende pied de poule print, zoals we die kennen van Coco Chanel, zo maak je van je kleine meisje een echte mademoiselle! Naast dat de kleding natuurlijk super fashionable is, zit het ook nog eens heerlijk comfortabel. De items zijn perfect voor een alledaagse look. Met de kleding van Diapers and Milk kan je dochter in stijl spelen en rondrennen!

Ben jij ook zo enthousiast? En kende jij dit kindermode merk al?

Je kunt via deze link shoppen bij Diapers and Milk

Klik hier om direct naar Diapers and Milk te gaan

Wat vind jij van dit kindermode merk?

Tags: ,

Plaats een reactie