REIN EN MAAS IN IGLO+INDI

REIN EN MAAS IN IGLO+INDI

Door Heddy:

Oeps, mijn laatste blogs waren voornamelijk 2 dezelfde setjes. Het blijft leuk, praktisch (voor de was) en makkelijk in de ochtend. Het enige nadeel is dat mensen ze niet altijd kunnen herkennen aan een bepaald kledingitem. Zo draagt Maas vaak op school een ‘Streepjesshirt’, de S van MaaS! Het is absoluut geen vast gegeven die streepjes of een vaste kleur, maar het werkt wel een herkenningspunt. Anders hoor je altijd Rein of Maas…….. kom eens hier! En dan de meest gestelde vraag; wie is het ondeugendste? Of wie haalt de meeste streken uit? Vaak ook nog gepaard met een ongezouten mening en mijn dag kan niet meer stuk.

Natuurlijk zijn het twee verschillende kinderen, maar ze vullen elkaar enorm aan en hebben veel overeenkomsten in karakter. Die ondeugende karaktertrekken hebben ze overigens allebei van hun papa….. is dat gelijk ook maar gezegd haha!

Goed, vandaag had ik iets meer tijd om die kast weer eens in te duiken naar wat kleding van vorig seizoen. Zo gaat dit onwijs gave roze, bruin, roestige broekje van Finger in the Nose nog heerlijk een zomertje mee hier. Ik vind het een prachtige kleur om te combineren met het heldere blauw van hun nieuwe Iglo + Indi vestje. Zoals de Ijslandse ontwerpster zelf zegt is Iglo + Indi een creatief, leuk merk voor alle kinderen door de handgemaakte illustraties, met zorg gesorteerde kleuren en bijna helemaal organic! YAY!

Ik ben helemaal blij met deze toffe, nieuwe mix & match! En als jullie de blog hebben gelezen, weten jullie nu goed wie wie is……

Je shopt het vest hier bij Iglo + Indi

Klik hier om het vestje te shoppen bij Iglo + Indi

Plaats een reactie