MARE IN NIEUW EN HIP T-SHIRT VAN IGLO + INDI

Vind jij printjes op kinderkleding ook zo leuk? Kinderen vinden printjes – en dan vooral met dieren – vaak helemaal te gek. Begrijpelijk ook wel, printjes maken kinderkleding vaak extra speels en zijn voor kinderen erg herkenbaar. Het nieuwe T-shirt van Mare viel ook direct in de smaak, de vlinder print is aanwezig maar door de neutrale basis kleur en de zwarte print toch ook weer subtiel en makkelijk te combineren. Mare haar T-shirt is van het IJslandse kinderkleding merk Iglo + Indi en zelf vind ik de zwierige ”kap”mouwtjes ook een echte eye-cathcer! Ze maken het T-shirt net even speciaal en anders en zorgen voor een echte girly touch. Mare draagt haar T-shirt gecombineerd met een tijdloze streep legging en bijpassende beanie, ook uit de collectie van Iglo + Indi. TIP! Nu het buiten frisser is draag je het T-shirt natuurlijk heerlijk met een fijn en warm vest of een coole bomber. Mare is ready for some fun!

Je shopt het T-shirt van Iglo + Indi via deze link

_63a7107 _63a7113 _63a7019 _63a7011 _63a7062

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vind jij van het T-shirt van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie