MARE IN HIPPE EN KLEURRIJKE JURK VAN IGLO + INDI

Zal de herfst vanaf aankomende week dan toch echt langzaam zijn intrede gaan doen? Kunnen alle mooie items uit de nieuwe wintercollecties nu dan toch écht uit de kast gepakt gaan worden? Stiekem kan ik niet wachten en dat lang niet alle wintercollecties uit donkere en soms iets wat sombere kleurtonen bestaat bewijst het kinderkleding merk Iglo + Indi wel. Mare draagt haar nieuwe jurk van dit populaire kinderkleding merk en de zachte peach kleur zorgt op de grijze dagen die komen gaan, voor vrolijkheid en kleur. De jurk is iets dikker van stof wat ‘m heerlijk warm maakt en voelt onwijs zacht aan. Perfect om in te spelen! Mare draagt haar jurk, met een all over brush print met een antraciet grijze legging. Een paar kekke laarsjes of stoere sneakers eronder en Mare is klaar voor het najaar! Wat vind jij van de nieuwe jurk van Mare?

Je kunt de jurk shoppen via deze link

_63a6518 _63a6548 _63a6637 _63a6621_63a6629 _63a6566 _63a6612

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Mare? ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie