DIT IS DE NIEUWE JURK VAN FEM


DIT IS DE NIEUWE JURK VAN FEM

Door Sandra:

Helaas is het lekkere warme weer voor nu weer even voorbij. Hopelijk krijgen we snel weer van zulke warme dagen. Heerlijk waren ze en de meiden werden er ook zo blij van!

Door dat warme weer van afgelopen week kreeg ik ook echt zo’n zin om voor zomerjurkjes te gaan shoppen. Ik ontdekte via Kindermodeblog een hele leuke webshop genaamd ‘Bon Bon Bleu. Deze webshop kende ik nog niet. Word er altijd blij van om een leuke webshop te ontdekken. En helemaal webshops met zulke mooie merken.

Voor Fem shopte ik de konijntjes jurk van Iglo & Indi. Weer zo’n kinderkleding merk wat ik goed bij Fem vind passen. Ieder seizoen heeft dit kindermode merk weer kwalitatief mooie items in hun collectie waar ik ( en Fem natuurlijk ) ontzettend blij van word. Wat vinden jullie van haar nieuwe jurk?

Je shopt de jurk van Iglo+Indi hier bij Bon Bon Bleu

Klik hier om het jurkje bij Bon Bon Bleu te shoppen

Lees ook: Deze webshop wil je leren kennen!

 

Tags: ,

Plaats een reactie