FEM IN NIEUWE COLLECTIE HUGO LOVES TIKI


Door: Sandra

Fem staat iedere ochtend zelf voor haar kledingkast om een outfit uit te zoeken. Ik moet het ook zeker niet wagen om iets voor haar klaar te leggen. Maakt niet uit wat ik klaar leg want alles wordt door haar afgewezen. Ze wil echt zelf bepalen! Vaak heeft ze direct al bedacht wat ze aan wil. Het liefst heeft ze jurkjes of rokjes en dan een shirt of trui met print er op. Als ik haar een effen jurk laat zien dan kijkt ze me aan alsof ik een steekje los heb en zegt dan: Mam, er staat niets op he! Afgelopen zomer kwam ik per toeval het merk Hugo loves tiki tegen op instagram. Wat een prachtig merk en alles dus met print, hoera!! Mooie zachte kleuren en daar hou ik enorm van. Deze zomer hadden ze ook een te gekke collectie met licht blauw en gummy beertjes als print, zo leuk!! Deze had ik gekocht en werd ook bijna dagelijks door Fem gedragen. Afgelopen week kwam de wintercollectie binnen, Yes!! Ik kon het natuurlijk niet laten om ook daar wat van te scoren.

Ze hebben ook deze keer weer super leuke prints en mooie kleuren. Dit keer koos ik voor de zwarte trui met ijsjes, Fem haar lievelingen;) Heb de trui bewust een maat groter gekocht zodat ze hem als jurk kan dragen. ( ik hou daar wel van) Het is wederom een groot succes! 😉

Je kunt de sweater (jurk) van Hugo Loves Tiki hier shoppen 

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Fem?

Tags: ,

Plaats een reactie