WEBSHOP TIP: BON BON BLEU

WEBSHOP TIP: BON BON BLEU

Ik wil jullie heel graag een hele leuke webshop tippen! Eentje waarvan ik zeker weet dat jullie ‘m ook helemaal te gek zullen vinden. Een webshop waar je alle gave kinderkleding merken kunt shoppen en waar kiezen tussen al het moois en leuks gewoon eigenlijk onmogelijk is. Ik heb het over de Nederlandse webshop Bon Bon Bleu! Lees en kijk je mee?

Bij Bon Bon Bleu kun je echt je modehart op hol laten slaan, want er hangt zoveel leuks en moois in de virtuele rekken. Er is echt enorm veel keus, want naast een heleboel gave kinderkleding merken shop je bij Bon Bon Bleu ook de leukste accessoires en items voor op de kinderkamer! Van bekende tot minder bekende kinderkleding merken. Een kleine greep uit het merken pakket? Wat dacht je bijvoorbeeld van Mini Rodini, Soft Gallery, Maed for Mini, One We Like, Little Man Happy, Wawa, Lötiekids, Repose AMS, iglo+indi, Picnik Barcelona… ga zo maar door. Juist. Stuk voor stuk pareltjes van kinderkleding merken, allemaal in één webshop. Love it.

Het shoppen van een nieuwe lente outfit of garderobe voor je zoon of dochter is dan ook zeker geen straf. Wat zeg ik, een feestje juist. Bon Bon Bleu is altijd opzoek naar nieuwe merken, verfrissende prints en unieke designs die net even anders zijn. Juist dit maakt de combinatie van de verschillende kinderkleding en lifestyle merken zo uniek en verrassend. Het motto van Bon Bon Bleu: “Bekijk de wereld door de ogen van een kind, gebruik je fantasie en stop nooit met dromen.” En hier kan ik het alleen maar mee eens zijn. Durf die verschillende merken, prints en kleuren lekker met elkaar te combineren tot een unieke en eigenwijze outfit!

Ik heb al een aantal favorieten gespot en ben heel benieuwd naar die van jou! Laat je het even weten in een reactie onder deze blog? Laat je kindermode hart vast sneller kloppen door alle beelden hieronder en neem dan heel snel zelf een kijkje in de webshop van Bon Bon Bleu. Happy shopping ;)!

Klik hier om naar de webshop van Bon Bon Bleu te gaan

Klik hier om direct naar de webshop van Bon Bon Bleu te gaan

Meer shopping inspiratie? Klik hier 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie